Plakpoep konijn

Heeft uw konijn last van plakpoep of een vieze vacht?

Van harte welkom bij Trimsalon Brendine te Noordwijk. Vindt u ook dat uw konijn een goede behandeling nodig heeft? Wanneer uw konijn er onverzorgd uit ziet en bijvoorbeeld last heeft van plakpoep, staan wij voor u klaar om de vacht weer helemaal schoon te maken. Wij bieden tevens een complete behandeling aan voor konijnen. U kunt hierbij denken aan het inkorten van de vacht door middel van plukken (teddy widder). Maar ook kunnen wij uw konijn scheren en knippen, bijvoorbeeld bij angora konijnen.

Plakpoep konijn
Een schone vacht is noodzakelijk

Wanneer uw konijn last heeft van plakpoep, is verkeerde voeding vaak de oorzaak. Naast het feit dat uw konijn erg last van huidirritaties krijgt, kan het ook zeer gevaarlijk zijn voor uw konijn. De kans is namelijk groot dat ongedierte zich in de vacht gaat nestelen. Wanneer deze onder de huid kruipen, kan uw konijn erg ziek worden. Het is dan noodzakelijk om de vacht van uw konijn schoon te laten maken! Daarnaast is het natuurlijk ook erg onhygiënisch. Wij kunnen ervoor zorgen dat de vacht van uw konijn weer schoon en heerlijk zacht wordt. Daarnaast adviseren wij u graag over de juiste voeding zodat u dit in de toekomst kunt voorkomen.

Een afspraak maken?

U kunt uw konijn met een gerust hart aan ons overlaten, wij zorgen er altijd voor dat uw dier zich op zijn/haar gemak voelt. De behandelingen worden altijd uitgevoerd voor zover uw konijn dat toestaat. Het uurtarief voor een konijn is €35 en een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Ook honden, katten en cavia’s kunnen bij ons terecht om te worden getrimd. Maak dus nu een afspraak bij onze trimsalon in Noordwijk of bel ons voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

   Contact opnemen     trimsalonbrendine.nl