Konijn laten trimmen

BrendineTrimsalonGroen

Uw konijn laten trimmen door Trimsalon Brendine in Noordwijk

Ook de vacht van een konijn heeft verzorging nodig. Zeker bij een langharig konijn kan de vacht gaan klitten en vervilten. Dit is niet alleen lelijk en onverzorgd om te zien. Uw konijn heeft er last van omdat klitten en vervilte plekken pijn doen op de huid. Het is verstandig om het niet zo ver te laten komen. U kunt uw konijn laten trimmen bij Trimsalon Brendine in Noordwijk. Wij verzorgen de vacht van het konijn met liefde, aandacht en geduld. Er is absoluut geen sprake van onnodige stress. Voor iedere behandeling wordt voldoende tijd genomen om het dier zo comfortabel mogelijk de trimbeurt te laten ondergaan.

Uw konijn laten trimmen hoort bij de verzorging van het dier

 

De vacht van uw konijn laten trimmen hoort bij de reguliere verzorging van het dier. Dit hoeft echt niet iedere maand. Maar als u merkt dat er klitten in de vacht komen is het tijd om actie te ondernemen. Het is altijd verstandiger om een afspraak te maken voor een trimbeurt van uw konijn als de vacht nog niet heel erg is geklit en vervilt. Dan kan deze nog worden ontklit en gekamd. Als de vacht te ver in de klit zit, dan zit er niets anders op dan het dier te scheren. De vacht groeit uiteraard wel weer aan maar dit kan wel enkele maanden duren. Bovendien is dit voor een konijn dat buiten wordt gehouden niet echt prettig als het winter is. Houd de vacht van uw konijn dus goed in de gaten en maak een afspraak als u merkt dat deze onderhoud nodig heeft.

Houd de vacht van uw langhaar konijn in goede conditie

Het onderhoud van de vacht van uw konijn is vakwerk. U kunt zelf wel veel doen door uw konijn regelmatig te borstelen. Het is ook fijn als het diertje hieraan gewend is. Dit maakt een bezoek aan de trimmer een stuk minder stressvol. Uw konijn laten trimmen kan voor een voordelig uurtarief van € 35,-. Tijdens de trimbeurt worden ook de nageltjes van uw konijn geknipt, worden de oogjes en oren nagekeken en indien nodig schoongemaakt en wordt de vacht gecontroleerd op parasieten. Uw langhaarkonijn zal er na de knipbeurt een tijdje heel anders uitzien. Maar het is zeker dat uw kleine vriendje zich een stuk prettiger voelt zonder een vacht vol klitten en viltplekken. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 06 – 25 20 11 52.

konijn

 

   Contact opnemen     trimsalonbrendine.nl