Hondentrimsalon Noordwijk

BrendineTrimsalonDe vacht van uw hond in topconditie na bezoek aan de hondentrimsalon in Noordwijk

De vacht van uw hond verdient veel aandacht. Een hond wast zich niet zoals een kat dat doet en dus moet u als baasje uw trouwe vriend een beetje helpen. Regelmatig borstelen scheelt al heel veel en af en toe in bad zorgt ervoor dat vuil en stof uit de vacht worden gewassen. Maar natuurlijk groeit het haar van de hond ook. En net zoals u naar de kapper gaat, moet de hond regelmatig een bezoek brengen aan de hondentrimsalon in Noordwijk. Als u voor uw hond een afspraak maakt worden zijn vacht en nagels gedaan, zodat hij er weer een flink poosje tegen kan. Wat er precies nodig is hangt af van het ras van de hond en de soort vacht. De ene vacht vraagt nu eenmaal meer onderhoud dan de andere.

Hondentrimsalon NoordwijkEen trimbeurt met liefde en aandacht voor uw hond bij hondentrimsalon Noordwijk

Wanneer uw hond voor een trimbeurt komt bij hondentrimsalon Noordwijk staat het belang van het dier altijd voorop. Het wassen, kammen, knippen van de nagels en het verzorgen van de vacht gebeuren altijd met aandacht en liefde voor het dier. Uw hond moet zich helemaal op zijn gemak voelen, zodat de behandeling zonder stress kan worden uitgevoerd. Daardoor kost het soms wat extra tijd, maar een liefhebbend baasje geeft hier de voorkeur aan boven haastwerk en een achteraf zeer gestreste hond. We nemen om die reden dus alle tijd voor de behandeling en beginnen pas als de hond zich op zijn gemak voelt. Het welzijn van de dieren die bij Trimsalon Brendine komen staat altijd op de eerste plaats.

 

De vacht van uw hond getrimd voor een scherp tarief

Heeft de vacht van uw hond een goede trimbeurt nodig? Maak dan nu een afspraak bij de hondentrimsalon in Noordwijk. Wij werken voor een vast tarief van € 37,- per uur. Voor een complete trimbeurt van uw hond moet u rekenen op een behandeltijd van 2 tot 3 uur. Uw hond wordt uiteraard ook gewassen en droog geföhnd. Uw hond wandelt blij en verlost van zijn overtollige vacht bij ons de salon uit en dat is waar we het voor doen. U kunt voor een trimbeurt van uw hond direct een afspraak maken door te bellen naar telefoonnummer 06 – 25 20 11 52.

 

Hondentrimsalonhond

   Contact opnemen     trimsalonbrendine.nl